Načítání produktů
Infolinka 226 807 071 | Doprava zdarma

Rozbalování je nejemotivnější fáze vašeho prodeje

Tomáš Nezbeda 2021-03-22
Balení

Navrhli jste skvělý produkt, vybudovali propracovaný e-shop a vytvořili účinnou kampaň? Pak by se tedy mohlo zdát, že vám k byznysovému štěstí stačí už jen včasné doručení produktu. Jenže málokterý on-line prodejce si uvědomuje, že teprve při jeho rozbalování nastupuje ten nejdůležitější zákaznický „feeling“! 

První kontakt ničím nepřebijete

U rozbalování vašeho balíčku totiž dochází k opravdu prvnímu fyzickému kontaktu mezi vámi a vaším zákazníkem. Do té doby jste si vlastně jen virtuálně „přehazovali“ různé informace a e-maily.

Ano, i z on-line nakupování je dobré udělat skutečný zážitek. Ale co na tom, když zákazníkovi přijde ušpiněná krabice s nevzhlednou haldou papíru, kterou zákazník se skřípějícími zuby musí odnášet do tříděného odpadu.

Vy ale můžete udělat pravý opak a „vydolovat“ z prvního kontaktu maximum

Udělejte ze svého zboží poklad

Moderní balicí papíry s vlastním logem nemají pouze ochranou funkci. Umožňují vám vytvořit ze samotného rozbalování zážitek! Jen si vybavte, jak se cítíte u vánočního stromečku. Dostanete do ruky krásně vyzdobený dárek a už podle jeho zabalení víte, že se uvnitř skrývá poklad – který přímo pro vás někdo vybral, koupil a poctivě a s láskou zabalil.

Je jasné, že běžné on-line nakupování nemůžeme srovnávat s neopakovatelným duchem Vánoc. Ale pokud věnujete dostatečnou péči zabalení vašich výrobků, získáte pro vaši značku mnoho plusových bodů!

  

 


6 plusových bodů:

+ Navodíte u vašich zákazníků příjemné pocity hned při prvním fyzickém kontaktu

+ Ujistíte vaše zákazníky, že jste se o jejich produkt dobře starali už před dodáním

+ Skrze hezké emoce do sebe nasají vaši zákazníci logo, barvy a energii vaší značky

+ Zapamatují si vaši značku a propojí si ji napevno s dodaným výrobkem

+ Vaši zákazníci budou mít přirozenou touhu sdílet vaše produkty na sociálních sítích

+ Získáte obrovskou konkurenční výhodu v on-line prostředí

 


 

Balicí papír na míru vaší značce

Na webu Gogoprint.cz si můžete jednoduše on-line objednat moderní balicí papíry od 10 až do 3000 ks. Máte na výběr standardní balicí papír nebo pro exkluzivnější výrobky si můžete vybrat hedvábný papír. Oba typy papírů vyrábíme z recyklovatelného materiálu a tiskneme na ně ekologickými barvami – celá výroba je tedy eko-friendly.

 

Balicí papír

Tento balicí papír se perfektně hodí pro konečné zabalení vašich zásilek. Vyrábíme jej buď v přírodní hnědé, nebo v bílé barvě. Můžete se spolehnout, že je dostatečně silný, aby ochránil vaše krabice. Přes svoji sílu je ale velmi dobře ohebný a lehce s ním zabalíte i opravdu objemné produkty. Nabízíme vám jej totiž ve velikosti 75x50 cm.


Možná by se zdálo, že v sobě nemá tento produkt nic výjimečného, ale opak je pravdou. Tento elegantní balicí papír můžete potisknout vaším logem, názvem nebo sloganem v jakékoliv barvě dle vzorníku PANTONE. Vaši zákazníci tak budou mít při doručení balíku jako první na očích právě vaše barvy.

  

Hlavní PLUSY:

+ Elegantní a zároveň ekologické zabalení vašeho zboží

+ Na výběr v bílé nebo přírodní hnědé variantě

+ Ekologický tisk loga/názvu v jakékoliv barvě

+ Až 7 vzorů tisku, případně nastavení vlastního vzoru

+ Velký formát ve velikosti 100x70cm a 70x50cm

+ Cenově dostupný (např. při objednávce za 500 ks zaplatíte pouze 11 Kč za kus)

 

Objednat Balicí papír s potiskem >  |  Objednat Balicí papír bez tisku >


NÁŠ TIP:
Cena potisku černou nebo bílou barvou vychází nejvýhodněji.

 



Hedvábný papír

Už podle názvu cítíte, že u tohoto papíru si vaši zákazníci užijí zvláště krásný vzhled a příjemnou texturu na dotek. A my ještě dodáme, že hedvábný papír při rozbalování velmi příjemně šustí. Můžete si tak být jisti, že emoce vašich zákazníků se rozjedou opravdu naplno!Díky své jemné struktuře je velmi dobře ohebný a můžete s ním precizně zabalit zboží libovolného tvaru. Dejte si pouze pozor, abyste jím nebalili potraviny nebo nepřišel do styku s vodou, mohl by totiž pouštět barvu.

Hedvábný papír perfektně doplní vaše značkové nebo luxusní zboží a dodá jim punc dokonalosti. Přesto vás možná překvapí, že cena tohoto krásného papíru je u nás opravdu nízká!


Nyní už jen stačí v našem konfigurátoru vybrat potisk s vaším logem, názvem nebo sloganem a máte u vašich zákazníků vyhráno. Tisk provádíme jednobarevný, a to barvou podle vašeho přání (opět podle vzorníku PANTONE).

  

Hlavní PLUSY:

+ Vhodně doplní vaše značkové a luxusní zboží

+ Krásný vzhled a příjemná textura v ekofriendly provedení

+ Jemný a tenký, vhodný pro zabalení zboží libovolného tvaru

+ Jednobarevný tisk loga/názvu v barvě podle vašeho přání

+ Na výběr až 11 barev papíru a formát do velikosti 100x65 cm a 75x50cm

+ Cenově dostupný (např. při objednávce za 500 ks zaplatíte pouze 10,90 Kč za kus)

 

Objednat Hedvábný papír s potiskem >  |  Objednat Hedvábný papír bez tisku >

NÁŠ TIP: Hedvábný papír také skvěle doplňují značkové samolepky s vytištěným logem.

 

Spolehněte se na nás!

U obou druhů balicích papírů najdete na našem webu gogoprint.cz jednoduchý konfigurátor, pomocí kterého jednoduše vyberete počet kusů, barvu papíru, barvu potisku nebo varianty vzorů. Lehce také k objednávce přiložíte vaše logo nebo znění vašeho sloganu.

 

A pamatujte si…

Rozbalování je sice velmi krátká fáze v celém prodejním cyklu, ale navýsost emotivní. A na skvělé emoce prožité při rozbalování si vaši zákazníci vždy rádi vzpomenou!