Načítání produktů
Infolinka 226 807 071 | Doprava zdarma

O nás

Příběh naší firmy začíná v roce 2008. Bylo by ale správnější podotknout, že jsme začali ještě dříve, protože náš malý kreativní tým již předtím v reklamním oboru pracoval. Na začátku výroba tiskovin byla pouze doplňkovou službou pro naše zákazníky. Avšak po několika letech díky přívětivým recenzím a doporučením jsme měli více než 500 stálých klientů. Umožnilo nám to rozšířit naše výrobní kapacity. Od samého počátku jsme se drželi zásady „kvalita za dostupné ceny“. Této zásadě jsme zůstali věrní dodnes.


Co je Gogoprint? V roce 2019 jsme spustili projekt Gogoprint.cz – moderní typ tiskárny. Projekt Gogoprint.cz je logickým pokračováním vývoje naši společnosti. Tuto webovou platformu jsme koncipovali tak, aby široký okruh zákazníku (odborníci, laici, e-shopy i velké společnosti) zde našel právě ten svůj tiskový produkt.  Na Gogoprint.cz najdete všechny běžně poptávané tiskoviny jako jsou: visačky, vizitky, letáky, kartičky s poděkováním, papírové tašky, balící papír a obalové materiály.


Gogoprint je snadný!
 Zvolte požadovaný produkt a upravte ho v konfigurátoru. Uvidíte, že je to rychlé a snadné! Objednejte si tolik, kolik potřebujete. Naše ceny co možná nejnižší již od 1 kusu. 


Rozmanitost naší nabídky. Rozmanitost sortimentu byla zvolena tak, abyste si mohli v rámci platformy Gogoprint objednat vše, co potřebujete pro své podnikání (od vizitek až po obaly). Některé jedinečné produkty najdete pouze u nás.


Rozšiření služeb a produktů.
 Strategicky se zaměřujeme na značkové obaly a vše, co souvisí s profesionálním balením zboží: samolepky a etikety nejrůznějších tvarů a materiálů, dále visačky k oblečení a značení zboží, značkový balicí papír nebo poštovní krabice. To je naše cesta v rozšíření produktového portfolia i v dalších investicích do technologií.

Gogoprint a ekologie. Otázka ekologie - hodně aktuální téma i v naši společnosti. Průběžně doplňujeme naši nabídku o recyklované substráty, při potisku určitých materiálů používáme ekologické inkousty. Naším cílem je, motivovat k většímu využívání recyklovatelných, ekologických materiálů. Potěší nás, pokud nás v tom podpoříte.


Doufáme, že se stanete součástí naší rodiny Gogoprint.

Úspěšný nákup!
Tým Gogoprint